Hvem er Jelling Naturkød?

Velkommen til Jelling Naturkøds blog

Jelling Naturkød er en webshop som sælger kvalitetskød fra fritgående eller økologiske dyr. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og ønsker høj dyrevelfærd og kvalitet. Det gode, møre og velsmagende kød er vores varemærke, som vi værner om.

At købe oksekød på nettet er en tillidssag, og vi vil gøre vores yderste for, at vore kunder får den ultimative oplevelse og endda leveret til døren.

Bloggen er til dig som leder efter nye opskrifter, tips, inspiration og blogindlæg om trends og dyrevelfærd. Vi håber du vil synes godt om vores indlæg, og have succes med vores opskrifter.

Vores mission med Jelling Naturkød

Vi ønsker, at vi skal spise kød af ordentlig kvalitet, derfor var der ikke langt fra tanke til handling da Jelling Naturkød så dagens lys. Vi ser os selv som en nichevirksomhed, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Det gode, møre og velsmagende kød er vores mærkevare, som vi værner om. At købe oksekød er en tillidssag, og vi vil gøre vort yderste for, at vore kunder får den ultimative kvalitet og smagoplevelse når de handler med Jelling Naturkød. Vi vil samtidig sikre den korteste vej mellem producent og forbrugere, gøre det nemt at bestille på vores webshop, og efterfølgende modtage sine varer.

Dyrevelfærd og kvalitetskød

Dyr er levende væsener der har krav på et godt liv, og fornøjelsen er tifoldig, når man ser dyrene trives og befinder sig i deres rette element. Skotsk Højlandskvæg foretrækker at gå ude i al slags vejr – sommer og vinter – de kræver kun lidt læ for vinden og et skyggefuldt sted på de varmeste sommerdage. De er nøjsomme dyr og kan trives selv på de magre jorde, hvor andre kvægracer må give op – gerne med krat og buske fordi de stort set æder alt. At behandle dyr med respekt og sikre deres velfærd, har meget stor betydning for det kød, vi efterfølgende skal spise.

Skotsk Højlandskød og Galloway smager af natur og velvære

Det frie liv i naturen året rundt sætter smag på kødet. Rigeligt med græs, hø og alle mulige planter og buske er sammen med dyrenes veltilpashed forklaringen på kødets høje kvalitet. Skotsk Højlandskød er mørt og saftigt, og man smager næsten græsset, urterne samt de skud, blade og grene fra buske og træer, som Højlænderne har mæsket sig med.

Hos Jelling Naturkød er vi så heldige at at være eneforhandler på produkter fra den irske leverandør John Stone. John Stone er indbegrebet af top kvalitetskød.  John Stone har stort fokus på dyrevelfærd, og det afspejler sig i kødets forrygende kvalitet. Kvæget lever på græs hovedparten af deres liv og æder det græs, de blade og buske de finder på græs sletterne. Kødet bliver meget saftigt og mørt pga. dyrenes frie liv og ikke mindst fordi at kødet efter slagtning hænges på krog og modnes i op til 21 dage, som kødet skal have for at give vores kunder den mest optimale kvalitet og smagsoplevelse. Kvæget og udskæringerne er omhyggeligt udvalgt for at sikre at kvaliteten er fantastisk hver gang.

Klik på dette link for at komme ind på Jelling Naturkøds webshop.

Reklamer

7 thoughts on “Hvem er Jelling Naturkød?

Add yours

 1. hej , jeres kød er pragtfuldt, men jeg savner noget FRILANDS kød fra grisebasserne ……

  basser, der har rodet i jorden og mudderbadet ……. for mig vigtigere end økofoder .

  mvh nina gyllun

 2. Kære Jelling Naturkød
  Endnu en gang har jeres kød i den grad taget mine gæster med storm! Alle skamroste kødet som jeg grillede trods regn og rusk 🙂
  Kæmpe irske koteletter jeg selv skar af højreb og en helstegt mørbrad. UHMMMM – det var godt!
  Mv
  Anette Terp, Kalundborg

 3. Jeg tænker at det ser super ud, jeres kød, og dyrenes velfærd.
  Men jeg kan ikke se hvordan i slagter.
  Økologis kød og dyrer velfærd er jo intet værd, hvis dyret er total stresset, og ved at det skal dø.

 4. Hej John

  Tak for dit spørgsmål, vi slagter på små lokale slagtehuse afhængigt af hvilket dyr der skal slagtes bliver det enten skudt på marken eller sat i hvilestald minimum 24 timer før slagtning.

 5. Hej Jellingkød!
  Jeg har købt jeres John Stone ribeye. En steg, jeg skal servere i morgen – udskåret som bøffer, stegt på grillen.
  Når jeg læser de to opskrifter, som er på hjemmesiden ved ribeye-bøffer, bliver jeg i tvivl. I den ene står, at jeg skal krydre bøfferne inden stegning. I den anden står, at jeg skal vente med salt og peber til efter stegning!
  Hvad er mon det rigtige/bedste?
  Venligst
  Bjørn

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑