Kalvecuvette med timian kartoffelskiver

Du skal bruge:

Kalvecuvette
1000 g. kalvecuvette
2 fed Hvidløg
Salt og peber
1/2 l. okse bouillon
Mel til jævning
Evt. kulør

Kartoffelskiver
1,5 kilo kartofler
2 løg
1/2 dl. olie
Salt
Timian

Tilbehør
Dampet broccoli

Sådan gør du:

Kartoffelskiver
I en stor skål blandes olie, salt og timian. Skæl kartoflerne og skær dem i tynde skiver evt. på et mandolinjern. Løget skrælles og skæres også i tynde skiver. Vend kartoffelskiverne og løgskiverne i olie og stil dem på rækker i et fad beklædt med bagepapir. Bag kartoffelfadet på grillen sammen med kødet. Lad dem også bage mens kødet hviler. Til kartoflerne er sprøde og brune. Pensl dem med olie et par gange mens de steges.

Kalvecuvette
Rids fedtet på oversiden af stegen. Gnid med hvidløg, salt og peber. Tag en lille bradepande med en rist. Læg kødet på risten og hæld ca. 1/2 l. bouillon i bradepanden. Sæt det på en 225 grader varm grill. Efter 15 minutter skues grillen ned til 180 grader og kødet steges i yderligere 20-30 minutter ( alt efter hvor rødt man kan lide det). Lad kødet hvile i ca. 15 minutter. Kom stegeskyen i en gryde, og jævn saucen. Brug evt. lidt kulør, hvis der er brug for det.

Serveres med dampet broccoli.

kalve cuvette 1 1080 x 690 web

Grillvenner.dk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑