Grillet osso buco i fad med rodfrugtsmos

Du skal bruge:

Okseskank
1,6 kg Osso Buco
0,5 l okse bouillon
120 g. champignons
200 g. perleløg
300 g. cherrytomater
Salt og peber
Smør til stegning
1 dl. hvede mel
1/2 dl. hakket persille
Timian
500 g. grønkål

Mos
1 kg. kartofler
0,5 kg. pastinak
25 g. smør
Salt
Mælk

Sådan gør du:

Osso Buco
Vend kødstykkerne i mel og brun dem godt i smør. Kom dem over i fadet (jeg brugte en gourmetpande på 34 cm.). Kom løgene i gryden og brun dem sammen med groft snittet champignons.  Kom bouillon ved, samt salt og peber. Lad det simre lidt. Tilsæt persille og timian. Hæld det over kødet. Kom tomaterne ved. Dæk fadet til med sølvpapir, og stil det på grillen eller ovnen i 3-4 timer ved 160 grader. Kig løbende til det, da det endelig ikke må løbe tør af væske. Hvis det gør, skal du tilsætte vand. Når kødet er mørt kan du evt. tage kødstykkerne op og jævne saucen lidt. Kom kødstykker i fadet igen og kom den groft hakket grønkål over fadet. Giv det et par minutters varme.

Okseskank 1 - KopiOkseskank 6 - KopiMos
Skræl kartoflerne og snit dem groft ud. Skræl pastinakkerne og snit dem lidt finere ud. Kom kartofler og pastinakker i en gryde og dæk dem med vand. Kog kartoflerne og pastinakkerne møre. Hæld vandet fra. Mos kartoflerne og pastinakkerne. Bland med smør, salt og mælk.

Grillvenner.dk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑