Chilifurtere

Du skal bruge:

Brød 
– 12 stk.

4 dl. lunkent vand
25 g. gær
14 dl. hvedemel
2 tsk. honning
2 spsk. oliven olie
1 tsk. salt

Chilifraiche
500 g creme fraiche 18%
Chilipulver
Paprika
1/2 dl ketchup

Fyld
12 gode lækre frankfurtere
Salat
Agurk
Tomat
Peberfrugt
Rød løg

Sådan gør du:

Brød
Udblød gæren i vandet. Tilsæt salt, olie, sukker og olie. Tilsæt melet. Hold lidt igen. Dejen skal være fast så den kan formes, men må ikke blive for hård. Stil dejen til hævning et lunt sted i 1 times tid.

Del dejen i 12 boller. Rul hver bolle hel fladt ud. Den skal være meget tynd. Mål evt. med en pølse, så det passer sammen i størrelsen. Læg brødene 2 og 2 på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl dem med et tyndt lag olivenolie og bag dem i en 220 grader varm ovn (varmluft) i ca. 5 minutter. De må ikke blive for mørke. De skal være gennembagte men ikke hårde.

Chilifraiche
Smag creme fraiche med ketchup og krydderier.

Fyld
Inden servering, grilles pølserne eller de kan koges. Sidst nævnte gøres ved at koge en gryde vand. Låg pølserne i det kogende vand. Giv et hurtigt opkog og fjern gryden fra det varme blus. Lad pølserne ligge i det varme vand i ca. 15 minutter. Hvis brødene laves på forhånd kan de varmes i en 200 grader varm ovn.  Husk at lægge vådt bagepapir over dem. De kan også varmes på grillen.

DSCN2833 - Kopi.JPGFruSpinat.dk

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑