Flanksteak med nudelsalat

Flanksteaks er skåret af den nedre del af slaget. Udskæringen er grov i fibrene og skal derfor skæres i tynde skiver. Det flade kødstykke skal kun grilles/steges kort for at bevare sin mørhed. Flanksteaks er fantastisk på grillen om sommeren, og det er også på den facon de fleste bruger den. Dette skønne stykke oksekød kan dog bruges hele året rundt til masser af dejlige retter.

Du skal bruge:

1 Black Angus flanksteak
Rød peber
Forårsløg
Rødløg
Champignon
Gulerødder
Cashew nødder som pynt og dejligt knas
Olivenolie
Hvidløgspeber
Hvidløgssalt

Sådan gør du:

Start med at tilberede flanksteak. Krydr oksekødet med hvidløgssalt, og hvidløgspeber. Steg den på panden eller grill. Pandesteges i ca. 6-8 min. på hver side. På grill: Den skal have ca. 3 min på hver side ved direkte varme  og 3-4 min på hver side på indirekte varme. Lad den herefter hvile imens du laver laver nuddelsalaten.

Black Angus flanksteak steges på grill.jellingnaturkod.dk
Flanksteak steges på grillen
Stegt Black Angus flanksteak
Black Angus flanksteak stegt på grillen i 6-8 min. på hver side

Sæt vand over til nudlerne. Rist grøntsagerne i olivenolie på panden. Rød peber, forårsløg, rødløg, champignon og gulerødder. Kog nudlerne som der står på pakken. Slice flanksteak i tynde skiver og læg dem ovenpå nudlerne og grøntsagerne. Cashew nødder som pynt og dejligt knas.

Go´ appetit.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑