Luksus lammekrone med honning, masser af hvidløg og frisk timian

Lammekrone fra vores irske luksus lam er fyldt med sødme og saft. Alt lam hos Jelling Naturkød kommer fra John Stone, som får lam fra Irlands bedste slagterhuse. John Stone sørger for at kvaliteten altid er aller højeste prioritet. Kun de bedste dyr bliver udvalgt, og udskæringen bliver udført med præcision for at opnå den bedste kvalitet. Dyrene går på græsning og nyder det frie liv. Kødet er modnet i optil 10 dage på køl, og er derfor meget smagfuldt og mørt når det kommer ud til vores kunder. Vores bedste referencer for kvaliteten er de mange top-restauranter, som vi er leverandører til.

Du skal bruge:

1-1,3 kg luksus lammekrone fra John Stone
6 store fed hvidløg
2 spsk. økologisk akaciehonning
Hvidløgssalt fra Puks delikatesser
Hvidløgspeber fra Puks delikatesser
2 kviste frisk timian
Olivenolie og smør til bruning

Sådan gør du:

Lammekronerne pudses af for fedt og sener. Du kan eventuelt gemme afpudset til fond. Lammekronerne brunes i smør og olie på grillen eller panden og lægges i et fad. Hvidløgene rives groft, du kan også vælge at knuse dem, bland med honning, hvidløgssalt, hvidløgspeber og frisk timian. Blandingen smøres ud over kødet. Placer fadet med lammekronerne i en 200 grader varm ovn eller på indirekte varme på grillen i 20-25 minutter, til kødet har en kernetemperatur på 56 grader, vi anbefaler at du anvender et stegetermometer. Lad herefter kødet hvile i 15 minutter, inden det skæres ud og serveres.

Server lammekronerne med rodfrugtfritter, en blandet grøn salat og den velsmagende kokkens guld fondsauce med balsamico.

Velbekomme!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑