Topkvalitets oksekød

SKOTSKE HØJLÆNDERE opdrættet i Danmark. De kan leve ude året rundt i al slags vejr på grund af deres tykke hårlag, som isolerer mod regn og kulde. De lever af græs, buske og det de kan finde på marken. I vinterhalvåret får de ekstra hø. Kødet bliver krogmodnet i op til 14 dage. Det har et lavt fedt- og kolesterolindhold. Strukturen er tæt og svindet minimalt ved tilberedning.

DANSK GALLOWAY kvæg er født på Gavnø Slot og fedet op på slottets salte strandenge, hvor de kan mæske sig med græs og urter, hvilket er baggrunden for den gode smag og høje kvalitet. Racen er hårdfør og nøjsom og går også ude hele året. Kødet har en diskret fedtmarmorering og er krogmodnet i op til 14 dage.

BLACK ANGUS oksekød fra Irland er verdenskendt for smag, mørhed, og saftighed. Dyrene får 100 procent naturlig græsbaseret kost. Traditionelle slagterteknikker allieret med en stringent nedkøling, håndtering og modning resulterer i et præmium produkt.

JOHN STONE (tidligere Donald Russell) oksekød er indbegrebet af topkvalitet. Den irske leverandør har stor fokus på dyrevelfærd. Kvæget lever på græs i hovedparten  af deres liv. Kødet krogmodnes op til 21 dage i tempereret kølerum. Dyrene og udskæringerne er omhyggeligt udvalgt, for at sikre konstant fantastisk kvalitet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑